23/11/2016 – Silicon to Systems: Easy Access ASIC

filip-semiconductors-to-systemsFilip Ponsaerts, 28 oktober 2016 – Vorig jaar op 3 september was Phill Christie spreker op het Silicon for Systems event van NMI in Oxford, UK. Het was een geslaagd event met grote opkomst. Vanuit een gezamenlijke interesse kwam het idee voor een evenement waarbij de steeds gemakkelijkere toegang tot Application Specific Integrated Circuits (ASICs) zou worden belicht.

Een ASIC ontwikkelen hoeft niet langer een dure, ingewikkelde onderneming te zijn waarvoor men over heel complexe vaardigheden dient te beschikken. Op 23 november 2016 komt u de recentste ontwikkelingen te weten over hoe goedkope ASIC’s voor bijna elke toepassing kunnen gerealiseerd worden, zelfs in lage tot matige volumes.

Phill Christie van de Business Technology & Strategy Group van imec vertelt: “De aanhoudend dalende kost van ASIC-productie is een boodschap die moet verspreid worden. Dit is vooral belangrijk voor starters en KMO’s die zich op IoT-markten richten, waar meer volwassen technologieën een sterke rol spelen. Ik denk dat de conferentie over Easy Access ASIC een enorme netwerkingmogelijkheid biedt en een uitstekende manier is om toegang te krijgen tot de low-cost productie-infrastructuur die nu beschikbaar is.”

Deze dagvullende conferentie is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in de ontwikkeling van een ASIC voor nieuwe applicaties of mogelijk uitkijkt naar een goedkoper alternatief voor bestaande oplossingen met FPGA en/of PCB.

Het event vindt plaats op 23 november 2016 van 9u tot 16u bij imec, Remisebosweg 1, 3001 Leuven. Toegang is gratis voor NMI Members, DSPvalley Members en imec IC-Link Design & IP Partners. Niet-leden betalen 160 €.

Voor meer informatie en registratie kan u terecht op deze link.

silicon-to-systems

Comments are closed.